Politica de confidentialitate

simplis.ro se obliga sa respecte confidentialitatea clientilor si vizitatorilor site-ului. Aceasta politica de confidentialitate se aplica simplis.ro incluzând servicii si produse furnizate prin intermediul site-ului.

1. Colectarea de informatii personale
simplis.ro colecteaza informatii de la vizitatorii paginii internet DOAR pentru subscrierea în sistemul de informare periodica. simplis.ro colecteaza informatii personale dupa ce sunteti membru. Informatiile vor include numele, numele companiei, codul postal, adresa e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii vor fi folosite pentru managementul bazei noaste de date si pentru a pastra contactul în legatura cu serviciile solicitate. Adresele IP sunt înregistrate de orice pagina internet.
simplis.ro colecteaza de asemenea
aceste informatii, dar ele sunt folosite doar în urmatoarele scopuri:
- Statistica
- Administrarea de pagini si servere
simplis.ro nu va divulga numele clientilor catre o terta persoana si nu este responsabila de politica de confidentialitate a unei alte companii sau pagini internet.

2. Utilizarea unui cod-program
simplis.ro utilizeaza cod-program pentru o mai buna analiza a traficului. Codurile de program nu vor
prelua informatii personale din calculatorul dumneavoastra cum ar fi numele, numele companiei, adresa, e-mail sau numar de telefon. Majoritatea programelor sunt configurate sa accepte aceste tipuri de coduri. Daca doriti, puteti modifica aceasta configuratie si astfel puteti refuza aceste coduri de program.
Utilizarea paginii internet simplis.ro sau a serviciilor oferite de aceasta indica faptul ca sunteti de acord cu termenii specificati în acest document. Orice modificare adusa acestui document va fi publicata pe aceasta pagina.

3. Legaturi la alte site-uri
simplis.ro contine legaturi spre alte site-uri, partenere sau nu. În momentul în care accesati alt site pornind de la site-ului nostru, nu mai sunteti pe site-ul nostru si sunteti subiectul politicii de confidentialitate a noului site.

Harta

Mareste harta

Utilizatori recenti

ciocolata_timisnutuspeditionnicolaeradoiv.cristianveronicapocrismagherualexandrasebastiancazacuavictorsielena